Protestantse Kerk in Nederland
Evangelisch-Lutherse Gemeente Utrecht-Zeist e.o.
 
 
Koster, beheer en verhuur

Koster, beheer en verhuur


Voor vragen over het gebruik van de kapel en de benedenzaal kunt u contact opnemen met 

J.S. Ruppert
tel. 030-6923827
js.ruppert@gmail.com
 
De benedenzaal van de Lutherkapel is voor diverse doeleinden te huur. De ruimte is 11 bij 7 meter groot, geschikt voor ca. 30 personen en heeft een toneel van 3 bij 5 meter. Er is een keuken aanwezig en huishoudelijke attributen die gebruikt mogen worden. De huurprijs bedraagt € 55 per dagdeel. In de wintermaanden (oktober - april) geldt een verwarmingstoeslag van € 10 en € 15 in de maanden december, januari, februari en maart.

De huurprijs van de kerkzaal bedraagt € 150 per dagdeel. In de wintermaanden (oktober - april) geldt een verwarmingstoeslag van € 25 en € 40 in de maanden december, januari, februari en maart.

Bij wekelijkse huur is korting mogelijk.
terug
 
 
 
 
Wie zijn wij
De Evangelisch-Lutherse gemeente Zeist is een kleine geloofsgemeente, die deel uitmaakt van de Evangelisch-Lutherse Gemeente Utrecht-Zeist e.o.. De gemeenschap wordt gekenmerkt door een sterke onderlinge verbondenheid en een grote openheid naar buiten. In de (tweewekelijkse) zondagse eredienst volgen we de Lutherse liturgie en zoeken we in Woord en Sacrament verbinding met God. Zo willen we ons laten inspireren om in pastoraat en diaconaat om te zien naar onze naasten dichtbij en ver weg.
 
Lutherkapel Zeist, Woudenbergseweg 38

KvK  De Evangelisch-Lutherse Gemeente Utrecht-Zeist e.o. te Utrecht staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder no. 76366715 . meer
 
Verhuur
Voor het huren van de gemeentezaal en/of de kerkzaal: zie de informatie onder Organisatie / Koster, Beheer en Verhuur.
 
 
Giften /schenkingen en ANBI
Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Dat betekent dat ieder die een gift geeft, dit van de belastingdienst mag aftrekken van de inkomstenbelasting. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut.
Zie voor giften / schenkingen de informatie onder Financiën.
 
 
Preken
Onder het kopje Kerkdiensten/preekarchief kunt u een aantal diensten/preken nalezen!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.